Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

понеділок, 11 квітня 2011 р.

..."Я НЕ ВОЛШЕБНИК, Я ТОЛЬКО УЧУСЬ"...

01.04.2011 року, зранку, я включила комп’ютер і після того як він загрузився  виявила що усі програми заблоковані: не відкриваються  будь-які файли або програми і навіть  не має можливості  виключити чи перезавантажити комп’ютер. Я декілька разів перезавантажувала  комп’ютер, відключаючи його від електромережі. Такого з ним ще не було ніколи. Після того, як комп’ютер став працювати, я вирішила перевірити свою електронну скриньку, де виявила повідомлення служби  підтримки Odnoklassniki.ru про те, що я маю перейти за вказаним посиланням і підтвердити нову  електронну адресу, яку я змінила у настройках свого  профілю.

Зваживши на збій в роботі комп’ютера під час його включення, на те  що я нічого не міняла у настройках свого профілю, що   повідомлення подібного змісту за декілька років користування електронною скринькою я не отримувала, то я звернулась за консультацією до спеціалістів, які мені роз’яснили, що це було втручання в мій профіль  сторонньою особою, яка шляхом підбору пароля зайшла у мій профіль і змінила електронну адресу.

Якби я підтвердила зміну електронної адреси  через  посилання вказане у повідомленні, то я вже ніколи не відкрила б свою сторінку в «Однокласниках». Мою сторінку змогла б відкрити лише особа, яка змінила електронну адресу.

Після цього, в присутності спеціаліста я зайшла на свою сторінку і виявила наступне – у мене був гість: Олександр Турубара, який зайшов на мою сторінку через сторінку своєї дружини Н. Турубари.

Враховуючи, що я знаю лише одного Олександра Турубару - дільничного інспектора Ковельської  міліції, стосовно якого я наполягаю на порушенні кримінальної справи,  то для того щоб пересвідчитись чи це він, я зайшла на  сторінку Турубара Олександра, мешканця м. Ковель через сторінку його дружини і на  фотографії його впізнала.

Службою  підтримки Odnoklassniki.ru зафіксовано час зміни електронної пошти, який співпадає з часом, коли  «гість» вийшовши через сторінку своєї дружини, закрив свою сторінку.

 Дільничний інспектор Ковельської  міліції Олександр Турубара  змінив адресу електронної  пошти у моєму профілі в «Однокласниках» з метою незаконного втручання в мої особисті дані, які через можливу мою необізнаність, стали б в подальшому доступними лише йому, а не мені. 

1. Відповідно до ст. 32 Конституції України «ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією. Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом.

2. Об'єктом злочину є право громадянина на недоторканність приватного життя, особисту та сімейну таємницю.

3. Предметом злочину є конфіденційна інформація про особу.  Нею є відомості про приватне життя особи, що становлять її особисту чи сімейну таємницю (зокрема, інформація про освіту, сімейний стан, релігійність, стан здоров'я, дата і місце народження, майновий стан та інші персональні дані про особу) і поширюються за її бажанням відповідно до передбачених нею умов.

4. Відповідно до статті 361 КК України  «несанкціоноване         втручання         в         роботу  електронно-обчислювальних   машин  (комп'ютерів),  автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку, що призвело до витоку,   втрати,  підробки,  блокування  інформації,  спотворення процесу обробки інформації або до порушення встановленого  порядку її маршрутизації – є злочином.

Я розумію, що соціальна мережа «Однокласники» створена для  спілкування знайомих і незнайомих між собою людей, які можуть заходити один до одного в гості, переглядати ДОСТУПНУ інформацію, запрошувати і додавати  один одного до друзів, надсилати один одному повідомлення, подарунки, грати один з одним в ігри, але ні в якому разі не шкодити один одному і не втручатися в особисту, закриту інформацію, яка є конфіденційною,  без згоди один одного.

Якби я, в електронній пошті підтвердила посилання про зміну електронної адреси у профілі, то я б ніколи  не побачила якого «гостя»  зафіксувала служба  підтримки Odnoklassniki.ru на моїй сторінці, що зазвичай найбільше трапляється із сторінками, які зламуються і викрадаються, на що і розраховував Турубара О.

Я вважаю,  що мотивом для незаконного вторгнення у мій профіль в «Однокласниках» було бажання Турубари О. після отримання повного доступу до моєї сторінки,  помститися мені, правозахиснику:

- за мої скарги до УМВС України у Волинській області і прокуратури Волинської області на його незаконні дії, які призвели до побиття свідка Зубача В. у приміщенні Ковельського МВ  співробітниками міліції;

- за моє втручання, як правозахисника у справу гр. Стасюк Г. М., де він напряму причетний до підкидання і вилучення наркотичної речовини з метою незаконного обвинувачення і незаконного засудження невинної молодої людини  Кулика В. Я.

Вважаю, що предметом помсти могли стати мої фотоальбоми, у яких, за   допомогою спеціальних програм  Турубара О. міг  змінити мої особисті фотографії, надавши їм самого вульгарного і порнографічного образу.
Не маючи доступу до своєї сторінки я ніколи не змогла б нічого вдіяти, не змогла б видалити сторінку, а зважаючи на велику неприязнь співробітників міліції до моєї особи, то вважаю також, що Турубара О. розрахував і на те, що якщо я навіть звернуся з заявою до міліції, то отримаю чергову відписку про невстановлених осіб і відмову в порушенні кримінальної справи, а прокуратура, яка має належним чином здійснювати нагляд за  додержанням  законів  органами,  які  проводять оперативно - розшукову діяльність, дізнання, досудове слідство - солідарно їх підтримає і навіть вкаже у відписці що з прийнятим рішенням про відмову в порушенні кримінальної справи згідна і Генеральна прокуратура України. 

На підтвердження мого останнього аргументу є той факт, що станом на кінець сьогоднішнього робочого  дня – 11.04.2011 року, на мою заяву про вчинений злочин, подану в порядку ст.ст. 95, 97 КПК України до Ковельського МВ 01.04.2011 року з  приводу несанкціонованого  втручання  в роботу мого комп'ютера посторонньою особою без моєї згоди, оперативного реагування з боку високопосадових осіб не послідувало…

А жаль…
Співробітники міліції зобов’язані були у встановлений законом строк провести усі необхідні дії для перевірки моєї заяви, у якій я вказала що підозрюю співробітника міліції у вчиненні злочину, додала добуті мною докази і просила порушити кримінальну справу. 

У відведений законом строк перевіркою мало б бути встановлено: до вчинення злочину причетний співробітник міліції Турубара О. чи інша особа. Якщо інша особа, то – хто? 

У заяві я також вказала, що особисто відкрию свою сторінку в «Однокласниках» та свою електронну скриньку особам, які будуть здійснювати перевірку для підтвердження вище вказаної інформації, яку я зберегла в оригіналах.

Співробітники міліції вирішили зі мною не спілкуватися і не забивати собі голови такою, на їхню думку, дурницею як моєю заявою про вчинений злочин…

А може  моя заява  не підслідна Ковельському МВ?…  

Чи таке мовчання вказує на те, що  доказів, на які я послалася у заяві достатньо і доказувати щось інше або спростовувати немає необхідності ???



 Г. О. Артюшенко

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!