Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 27 серпня 2013 р.

За фактом смерті свідка резонансного злочину волинські правоохоронці порушили кримінальне провадження

http://p-p.com.ua/articles/36925/

Рожищенські правоохоронці порушили кримінальне провадження за фактом смерті Андрія Гусейнова, який «проходив» свідком у резонансній справі, де фігурує племінник прокурора району Сергія Масалова. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Нагадаємо, що минулого тижня у місті Рожище помер головний свідок у справі за фактом побиття Бориса Бекуріна двома правоохоронцями. Однак, смерть чоловіка видалась багатьом досить дивною, оскільки за кілька днів до того Андрія Гусейнова жорстоко побили невідомі. Таким чином, рідні а також правозахисники, які слідкували за кримінальною справою, запідозрили, що чоловік пішов на той світ не з проста – йому у цьому допомогли сторонні.

Тож як тільки інформація про це просочилась у ЗМІ, обласна прокуратура та правоохоронні органи взяли справу під особистий контроль і порушили кримінальне провадження. Опісля публікації кілька днів поспіль силовики збирали інформацію, розпитуючи родичів та знайомих про останні дні життя Андрія Гусейнова. Правоохоронці розшукували усіх, хто спілкувався з померлим чи бачив його. Таким чином, їм вдалось з’ясувати, що чоловік, який останні 8 років не вживав спиртного і жив у реабілітаційному центрі, раптово запив. Також їм вдалось розшукати місцевого знахаря-костоправа, який за кілька днів до смерті вправляв Андрієві зламану руку.

Нагадаємо, що Андрій Гусейнов проходив свідком у кримінальній справі, порушеній за фактом спричинення тілесних ушкоджень його товаришу Борису Бекуріну. Останнього саме у присутності Андрія «намагалися» завербувати на службу двоє тамтешніх міліціонерів. Як виявилось згодом, одним з тих правоохоронців є племінник прокурора Луцького району Сергія Масалова.

Тож з огляду на резонансність цієї справи, дивним виглядає той факт, що Андрій Гусейнов «розв’язався» за кілька днів до своєї смерті. За словами свідків, несподівано він почав напиватися щодня. Родичі та друзі бачили захмелілого Гусейнова у синцях і стверджують, що у нього були травмовані обличчя та спина. У межах розслідування, родичі хочуть добитися проведення ексгумації. Проте поки що вони чекають висновків медиків, які робили розтин тіла Гусейнова після смерті.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!