Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 2 грудня 2015 р.

Ковельський міськвиборчком «накосячив» у своїй постанові (ДОКУМЕНТ)

Ковельська міська виборча комісія, яку очолює представниця від «Батьківщини» Світлана Карпук (на знімку), допустилася грубих помилок у постанові № 59 «Про визнання депутатів обраними у багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Ковельської міської ради від 30 жовтня 2015 року».По-перше, у документі неправильно вказано анкетні дані депутата від «Солідарності» Анатолія Кислюка, який «проходить» як «Анатолійович», коли треба – «Антонович». Як не прикро це констатувати, але ляпсус з вини членів міськвиборчкому «розростався». На першій же сесії Ковельської міської ради нового скликання голова комісії Світлана Карпук вручила пану Кислюку посвідчення, виписане «на Анатолійовича», чим не додала депутату приємних емоцій від урочистості.


За цим, нібито, формальним епізодом, приховуються набагато глибші проблеми. Кислюк Анатолій Антонович взагалі не мав права голосувати з питань порядку денного сесії, так як юридично депутата з такими анкетними даними не було.

По-друге, у постанові, яку пані Карпук всупереч закону не оголошувала перед новими обранцями громади, але яку останні дивним чином затвердили, депутатами міської ради VII скликання значаться Дмитро Савосін від партії «Сила людей» та Юрій Поліщук від ВО «Свобода», хоча вони вибули з цього списку і на сесії замість них посвідчення депутата вручили Олександру Артишуку («Сила людей») та Валерію Кубаю (ВО «Свобода»).

Якою постановою міськвиборчкому і коли затверджено депутатські повноваження Артишука та Кубая? Станом на ранок 19 листопада, на офіційному сайті Центральної виборчої комісії України депутатами Ковельської міськрадизначаться Дмитро Савосін та Юрій Поліщук.


 


Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!