Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 16 грудня 2015 р.

У Ковелі ‒ громадське обговорення кандидатів у виконком

середа, 16 грудня

Громадські слухання щодо кандидатів у члени виконавчого комітету міської ради відбудуться в Ковелі.

Зокрема йтиметься про введення до його складу представників громадського та волонтерського середовищ, ‒ йдеться в повідомленні на сторінці Анни Коршунової у Facebook.

До участі в заході запрошують Ковельського міського голову Олега Кіндера, секретаря міської ради Віру Федосюк, голів депутатських фракцій та депутатів міськради, активістів громадських організацій та волонтерських об’єднань міста Ковеля, представників ЗМІ.

«Громадськість міста Ковеля, яка працює в напрямку забезпечення демократичних перетворень в українському суспільстві, висловлює своє зацікавлення процесом формування персонального складу виконавчого комітету Ковельської міської ради. Оскільки виконавчий комітет є органом, який приймає важливі для територіальної громади міста рішення, вважаємо, що до його складу мають входити представники громадських та волонтерських середовищ», ‒ зазначається в дописі.

«На зборах представників громадських організацій міста Ковеля, які відбулися 11 грудня 2015 року, було прийнято рішення про проведення відповідних публічних обговорень з цього питання. Також було створено оргкомітет з підготовки громадських слухань у складі 5 осіб: Коршунова Анна, голова комітету (ГО «Громадський рух «Народний контроль», волонтер), Мінько Олександр(ГО «Правий сектор Волині»), Силюк Алла (ГО «Комітет громадського супротиву»), Силюк Микола (громадський активіст), Сарапін Володимир (ГО «Фонд культури»)», ‒ нагадує Коршунова.

Слухання відбудуться 17 грудня об 15:30 год. у сесійній залі Ковельської міської ради (м. Ковель, вул. Незалежності, 73). Орієнтовна тривалість – 2 години.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!