Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

пʼятницю, 18 грудня 2015 р.

Ковельська мерія «сигналить» Януковичу новорічними вогнями (ФОТО)

18 Грудня 11:32

Не встиг екс-президент Янукович обізватися із Москви про своє бажання повернутися в «лоно» політичного життя України, як у географічному центрі Волинської області – Ковелі йому «промаячили»: «Біло-сині» – на місці. Чекають».

Саме так оцінили ілюмінацію на Ковельській мерії активісти-майданівці, коли побачили на головній адміністративній будівлі сімдесятитисячного міста кольори Партії регіонів – «злочинної влади», яка, здавалось би, спочила у політичному небутті.

Нема чого дивуватися подібним «знакам» від мера Олега Кіндера, який нині значиться виконуючим обов’язки голови Волинської обласної партійної організації ВО «Батьківщина». Коли ж громада завчасно запросила Олега Олексійовича на діалог, на який вчора прийшли майже дві сотні ковельчан, він зневажливо відцурався своїх виборців, простих людей – волонтерів, АТОвців, підприємців, пенсіонерів, інших небайдужих до долі міста громадян. За ним дала «дьору» вся його «камарилья». А «Білий» дім сяяв наче «Титанік»!

«У Ковель повернулися часи Януковича, напевно ще і гірші», – промовисто заявив під час громадської ініціативи у сесійній залі депутат Ковельської міської ради від УКРОПу, член виконкому Ігор Пініс.

«Запалені» ковельською «біло-сердечною» владою біло-сині символи регіоналів (тепер – Опозиційного блоку, де знайшли пристанище колишні члени ПР), зверхньо нависаючи багатометровими батогами, немов би насміхалися над стремліннями тих тисяч людей, які всього два роки тому на цій же центральній площі, яку згодом назвали іменем Героїв Майдану, відстояти зміни на краще, справедливе життя…

Як повідомив «оргкомітет», урочисте відкриття міської Новорічної ялинки, а разом й біло-синьої ілюмінації на мерії, відбудеться в суботу, 19 грудня о 17-й годині.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!