Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 22 грудня 2015 р.

Українцям обіцяють скасувати податки на вживані авто

Українцям обіцяють скасувати податки на вживані авто відповідно до законопроекту №3251, який має розглянути Верховна Рада.

Про це інформує автомобільний сайт"Бімба".

Законопроектом №3251 запропоновано з 1 січня 2016 року по 31 грудня 2017 року зменшити розмір акцизного податку на старі автомобілі до рівня нових.

9 грудня відбулося засідання Комітету ВРУ з питань митної та податкової політики. На ньому більшістю голосів було підтримано законопроект.

Як тільки українцям дали надію на дешеві авто, одразу ж український автовиробник виступив проти цього законопроекту. На їхню думку, це остаточно доб’є український автопром.

Проте експерти впевнені, що цей законопроект ніяк не вплинув би на доступність б/в авто в Україні, адже, відповідно до умов Угоди про асоціацію з ЄС, з 1 січня 2016 року ввезення авто старше 5 років (які не відповідають екологічним стандартам Євро 5) в Україну буде заборонено.

Щоб проект став законом, за нього повинні проголосувати більшість депутатів, а потім підписати Президент. Таку процедуру законопроект навряд чи пройде до кінця 2015 року.



http://prokovel.com/avto-94.html

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!