Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

четвер, 10 грудня 2015 р.

У відділі міліції правоохоронці знущалися з волинянина

Волинські правоохоронці у приміщенні відділу міліції упродовж тривалого часу застосовували заходи фізичного впливу та спеціальні засоби стосовно громадянина - били руками, ногами, гумовими кийками.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Слідчим відділом прокуратури Волинської області повідомлено про підозру у перевищенні влади та службових повноважень, яке супроводжувалося насильством, болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями, та катуванні (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 365 та ч. 1 ст. 127 Кримінального кодексу України) трьом працівникам територіального підрозділу органів внутрішніх справ.

Досудовим розслідуванням установлено, що в липні цього року правоохоронці у приміщенні відділу міліції за відсутності підстав незаконно упродовж тривалого часу застосовували заходи фізичного впливу та спеціальні засоби стосовно громадянина - завдавали численні умисні удари руками, ногами, гумовими кийками, чим заподіяли йому тілесні ушкодження, сильний фізичний біль, фізичне та моральне страждання.

Нині до слідчого судді скеровані клопотання про обрання правоохоронцям запобіжного заходу та відсторонення їх від займаних посад.

Триває досудове розслідування.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!