Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 16 грудня 2015 р.

ПРО РОЗГЛЯД ЗВЕРНЕННЯ ЛІДЕРІВ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ (ДОКУМЕНТ)


Ковельський міський голова О. Кіндер розглянув надіслані рекомендаційні матеріали щодо делегування до складу виконавчого комітету гр-н Печенюка М.В. та Васковець Л.А., як представників від громадських організацій і повідомив наступне: 





"Відповідно до ст. 51 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” від 21.05.1997р. № 280/97-ВР (із змінами і доповненнями) виконавчим органом сільської, селищної, міської, районної у місті (у разі її створення) ради є виконавчий комітет ради, який утворюється відповідною радою на строк її повноважень. Після закінчення повноважень ради, сільського, селищного, міського голови, голови районної у місті ради її виконавчий комітет здійснює свої повноваження до сформування нового складу виконавчого комітету.

Кількісний склад виконавчого комітету визначається відповідною радою. Персональний склад виконавчого комітету сільської, селищної, міської ради затверджується радою за пропозицією сільського, селищного, міського голови, районної у місті ради - за пропозицією голови відповідної ради.

Виконавчий комітет ради утворюється у складі відповідно сільського, селищного, міського голови, районної у місті ради - голови відповідної ради, заступника (заступників) сільського, селищного, міського голови, голови районної у місті ради, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету, а також керівників відділів, управлінь та інших виконавчих органів ради, інших осіб.

До складу виконавчого комітету сільської, селищної, міської ради входять також за посадою секретар відповідної ради, староста (старости).

Враховуючи вимоги Закону України "Про місцеве самлврядування в Україні" та Регламенту Ковельської міської ради, рекомендації громадських організацій щодо персонального складу виконавчого комітету було обговорено комісіями міської ради та на засіданні колегії ради. Рішення що персонального складу виконавчого комітету буде розглядатися на черговому пленарному засіданні Ковельської міської ради"

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!