Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

пʼятницю, 11 грудня 2015 р.

Поліція зможе «мирити» учасників ДТП

Незабаром патрульні поліцейські отримають можливість пропонувати учасникам ДТП розійтися мирно, оформивши пригоду за спрощеною схемою, шляхом складання європротоколу.

Моторно-транспортне страхове бюро України в рамках співпраці з Національною поліцією має намір укомплектувати екіпажі патрульної поліції європротоколами, - пише Автоцентр.

Про це повідомив гендиректор МТСБУ Володимир Шевченко.

- У разі якщо ДТП відбулася без жертв і розмір шкоди незначний, поліцейські, які прибули до місця події, зможуть запропонувати потерпілим врегулювати питання з допомогою європротоколу, що дасть можливість спростити процедуру оформлення виплат і розвантажити суди, – роз'яснив Володимир Шевченко. 

За його словами, у 2015 р. за допомогою спрощеної схеми оформлення ДТП було врегульовано понад 10 тис. аварій, що на 24,8% більше, ніж у 2014 р. Середня сума відшкодування за європротоколом склала 5,7 тис. грн.

Володимир Шевченко також повідомив, що МТСБУ має намір ініціювати включення оформлення європротоколу в обов'язкову програму курсів із навчання водіїв.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!