Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

суботу, 5 грудня 2015 р.

У Ковелі відновили роботу ще одного дитсадка



У маленьких Максима та Миколки сьогодні свято. Батьки вперше привели хлопчиків у новий дитсадок. Дошкільний навчальний заклад №14 відкрили в мікрорайоні “Ковельсільмашу” після капітально ремонту. Для дітей тут облаштували просторі ігрові кімнати, роздягальні та спальні. Виблискують свіжістю санвузли та харчоблок. В інтер'єрі — все нове: від меблів та іграшок, до дверей та віконних рам.

“Фактично ще в липні нічого не було помітно, а ... в серпні з'явилося місце в цьому дитсадку. Я підійшов і почав цікавитися. Все дуже якісно і швидко робилося. І мені це сподобалося. Дуже хороша завідувачка, приємна жінка. Колектив, вихователі — всі молоді. Я думаю, вони легко знайдуть спільну мову з дітьми”, - задоволені батьки.

Ще донедавна приміщення цього ДНЗ використовували не за призначенням. За умов, коли групи дошкільнят в інших дитсадках міста переповнені, а місць для всіх — не вистачає, для відновлення роботи закладу потрібні були чималі кошти. І їх відшукали: капітальний ремонт дитсадка профінансували з міського бюджету та за кошти благодійного фонду Степана Івахіва “Патріоти Волині”.

“В співпраці з народним депутатом Степаном Івахівим ми вирішуємо питання не тільки по цьому об'єкту. Мова йде і про фінансування та капітальні вкладення в інші соціально значимі об'єкти Ковеля. Наша співпраця є тісна і дружня. Основа такої співпраці — взаєморозуміння. А це дуже важливо. Бо мова йде про користь для міста Ковеля. І я дякую нашому народному депутату. Всім ковельчанам — батькам та вихователям. Всім, хто причетний до відкриття таких закладів”, - говорить міський голова Олег Кіндер.

Зусиллями міської влади та благодійників лише за останніх два роки у дитсадках Ковеля відкрили 11 нових груп для дошкільнят.
“У нас немає політичних прапорів. У нас немає партій. У нас є проблеми ковельчан. У нас є партія ковельчан, а наш прапор — жовто-блакитний. І ми маємо працювати і показувати всім цей досвід. Бо, коли мова іде про дітей, то жодних суперечок бути не може, ми всі маємо працювати разом, на спільний результат”, - говорить помічник народного депутата України Денис П'ятигорець.

Підрядниками капітального ремонту дитсадка була будівельна компанія “Луцьксантехмонтаж 536”. Над благоустроєм території закладу працювали працівники КП “Верес” та комунальних підприємств Ковеля. Створені тут умови подобаються як батькам, так і вихователям.

“Це мій онук. Привів його у цей садочок. Питання дійсно було таким нагальним, що була велика черга. Але, на сьогодні ми бачимо, що наша влада зробила, що обіцяла... Найкращі умови зроблені: все нове, і всім забезпечено. І якщо ще вони завершать решту, як обіцяли до Нового року, то це буде для нашої влади плюс”, - розповідає ковельчанин Андрій Сидорук.

“Настрій у нас сьогодні дійсно святковий, піднесений. Все-таки ми відкрили наш ДНЗ. Радію всьому. Радію тим людям, які нам допомогли: наша міська влада, Степан Івахів зі своєю командою. Радію, що поряд працювали такі хороші люди і будівельники — підлеглі Ігоря Вікторовича Чорнухи, йому також дуже дякуємо. І, зрозуміло, дуже вдячна своєму колективу. Молодий колектив. Але це ті люди, з якими я працювала. І вони пішли зі мною. Нічого не побоялися. Знають, що багато роботи. Знають, що буде нелегко. Але вони не побоялися труднощів. Тому я вірю, що все у нас буде добре і наш садочок буде найкращим”, - ділиться враженнями завідувач дитсадка №14 Олена Бойчук.

До Нового року в ДНЗ №14 додатково відкриють ще 4 групи дошкільнят.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!