Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

понеділок, 7 грудня 2015 р.

У Ковелі ‒ тиждень безплатної правової допомоги

З 7 грудня по 12 грудня 2015 року у місті Ковелі та Ковельському районі проводитиметься Всеукраїнський тиждень права.

Мета проведення – роз’яснення серед населення історичної ролі проголошення Загальної декларації прав людини щодо забезпечення нею основних прав і свобод та ролі органів юстиції в організації здійснення державної правової політики, забезпечення захисту прав і свобод громадян в умовах реформування нашого суспільства та його правової системи, ‒ йдеться в повідомленні Ковельської міської ради.

«Запрошуємо до участі керівників органів державної влади та місцевого самоврядування, правоохоронних органів, представників громадських організацій, працівників підприємств, установ, організацій, громадян району (міста), всіх бажаючих», ‒ зазначають в мерії.

З метою надання населенню юридичних консультацій та правової допомоги з 7 по 12 грудня в управлінні буде працювати громадська приймальня з надання безоплатної первинної правової допомоги з питань захисту прав людини.

Додаткову інформацію щодо організації та проведення тижня правових знань можна отримати в управлінні юстиції, яке знаходиться за адресою: м. Ковель, вул. Кармелюка, 4. Телефони: 5-93-88, 3-39-90. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!