Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

суботу, 7 травня 2016 р.

ПОНАД ТИСЯЧА ПРАВООХОРОНЦІВ ЗАБЕЗПЕЧУВАТИМУТЬ ПОРЯДОК НА ВОЛИНІ 8-9 ТРАВНЯ

Під час масових заходів з нагоди Дня пам’яті та примирення й відзначення 71 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні охорону громадського порядку у Волинській області забезпечуватимуть понад тисяча співробітників поліції. У посиленому режимі службу нестимуть також нацгвардійці, рятувальники й прикордонники.
Про це інформує прес-служба  волинської поліції.
«Поліція докладе усіх зусиль, щоб не допустити найменшої спроби дестабілізації ситуації в регіоні й гарантувати безпеку кожного громадянина. Належний правопорядок під час масових заходів буде забезпечено», — зазначив керівник Головного управління Національної поліції в області Петро Шпига. Він особисто координуватиме роботу поліцейських у ці дні.
Відповідно до вимог керівництва, Національну поліцію переведено на посилений режим служби, долучено додаткові сили й засоби, організовано роботу оперативних штабів, слідчо-оперативних груп. У посиленому режимі працюють поліцейські пости на в’їзді-виїзді з області. Напоготові також групи швидкого реагування.
Окрім, поліцейських у посиленому режимі служби працюватимуть нацгвардійці, рятувальники та прикордонники.
Поліція закликає громадян дотримуватися вимог закону й не порушувати громадський порядок.

                                                                                                       Сектор комунікації ГУНП
                                                                                                                 у Волинській області

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!