Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

четвер, 12 травня 2016 р.

У Луцьку зафіксовано перший випадок, коли міська рада продала квартиру за комунальні борги господарів.

 В Україні  почали продавати квартири за комунальні борги.
Тепер злісним боржникам за комунальні послуги, які проживають в Луцьку, загрожує не просто штраф, а й позбавлення даху над головою.

Члени виконавчого комітету Луцької міської ради затвердили склад комісії з питань стягнення заборгованості по оплаті за комунальні послуги. Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Як стало відомо Domik.ua, у неплатників, які заборгували понад 10000 гривень, будуть заарештовувати квартири і виставляти їх на аукціон.

Виконавча служба Луцької міськради вже успішно провела перші торги - квартира боржників була продана, і після узгодження юридичних питань мешканці з неї будуть виселені.

За словами Першого заступника міського голови Тараса Яковлева, борги побутових споживачів і підприємців, які не платять за комунальні послуги, негативно позначається на роботі підприємств - наприклад, ДКП «Луцьктепло» лучани заборгували значну суму.

Читайте також: Ціни на продаж квартир в Луцьку в Ціни на продаж квартир в Луцьку  в квітні 


Тарас Яковлев зазначив, що до неплатників вже застосовуються жорсткі заходи, зокрема, обмеження водопостачання та водовідведення, теплопостачання. А якщо боржники не будуть платити за комунальні послуги і далі, міська влада буде змушена продавати їх квартири на аукціоні і погашати таким чином заборгованості.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!