Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

понеділок, 2 травня 2016 р.

У Ковелі прокуратура і поліція не там шукали корупцію?

Прокуратура і поліція торік не виявили жодного корупціонера. Про це свідчить офіційний документ – «Інформація про результати діяльності Ковельської місцевої прокуратури на території міста Ковеля у 2015 році», який роздали депутатам міськради.
Керівник місцевої прокуратури Олександр Бабенков (на знімку – зліва) інформує міського голову Олега Кіндера, що прокуратурою та відділом поліції (начальник Іван Тусь – справа) протягом звітного періоду відомості щодо кримінальних правопорушень з ознаками корупції до системи ЄРДР не вносились, досудове розслідування не проводилось, обвинувальні акти не складались та до суду не направлялись.
Але невже Олександр Юрійович не знає про резонансну та безпрецедентну справу рейдерського захоплення майна, що у 2015 році організував проти ТОВ «ВКП «Каскад» міський голова Олег Кіндер в інтересах третьої особи – такого собіСергія Нагорника? А це, вважає директор вищевказаного товаристваВолодимир Пархонюк, чистішої води корупційні діяння, а тому він намагався, аби правоохоронні органи притягнули пана Кіндера до кримінальної відповідальності саме з таких підстав. Однак замість належного розслідування кримінального провадження слідчий тодішньої міліції Євген Сергієнко зробив «новорічний подарунок» ковельському меру, закривши дане провадження 30 січня 2015 року. Мабуть, щоб не «зіпсувати» річний звіт…
 
  

http://kowel.com.ua/news/article/4958?f=y

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!