Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 18 травня 2016 р.

Квитанція за опалення двокімнатної квартири перевищить прожитковий мінімум

З 1 липня цього року майже вдвічі виростуть ціни на гарячу воду та опалення. Тепер вартість самого лише опалення двокімнатної квартири становитиме 1500 гривень.

Таке рішення прийняла Національна комісія, яка займається здійсненням державного регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Директор Інституту міста Олександр Сергієнко розповів, що найскрутніше українцям буде в період опалювального сезону. Тепер опалення однокімнатної "хрущовки" коштуватиме 900 гривень, двокімнатної - 1500 гривень, трикімнатної - 2400 гривень.


Середня ціна на гарячу воду зросте від 40 до 76 гривень за куб, а на опалення - з 18 до 35 гривень за квадратний метр. Мінімальна заробітна плата не зможе покрити середній рахунок, який отримають люди.

Нагадуємо, в Україні вперше на госаукціоні продали квартиру, яку заарештували через борги за комунальні послуги в 50 тисяч гривень. Комунальники розповіли, що вони тягнули до останнього, адже вони можуть звернутися до суду, якщо сума перевищить 13 тисяч гривень.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!