Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 10 травня 2016 р.

Українців "годують" субсидіями, щоб не збунтувалися

Політичний експерт Сергій Биков переконаний, що українцям в будь-який спосіб намагатимуться нав'язати субсидії, щоб, з одного боку, контролювати громадян, а з іншого – знизити градус суспільної напруги і не спровокувати новий Майдан.

"Голодні бунти і подібні заходи більше властиві росіянам. А у нас абсолютна прозаїчна ситуація: з тією метою, щоб держава отримала повну інформацію про тих людей, які здають нерухомість, орендують нерухомість, мають ті або інші джерела доходів. Держава хоче мати повну інформацію про всіх і про все. З якогось боку це позитивний момент, оскільки державний контроль не є негативним чинником.


Але з іншого боку, інструмент, який у нас використовують для того, щоб даний державний контроль з'явився, не зовсім порядний і досить цинічний. Під субсидії намагаються загнати поголовно всіх, оскільки тарифи, які сьогодні встановлює регулятор, мало хто тепер зможе спокійно оплачувати", - пояснив експерт під час інтерв'ю виданню fraza.ua.

Нагадаємо, з 1 травня вартість газу в Україні рекордно подорожчала. Слідом за зростанням блакитного палива стрибнула ціна води та опалення.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!