Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

пʼятницю, 6 травня 2016 р.

У Ковелі стартував соціальний проект “Другий шанс”

На засіданні спостережної комісії йшлося про роботу з особами, які перебувають у групі ризику.
З цього питання інформували: заступник начальника Ковельського міськрайонного відділу кримінально – виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області Маргарита Чуль, патронатна медична сестра Ковельської організації Товариства Червоного Хреста Наталія Губчик. Заступник голови громадської організації “Найщасливіша” Олена Грицюк розповіла про діяльність реабілітаційного центру “Креатив”.
Начальник міськрайонного відділу кримінально – виконавчої інспекції Ірина Смоляр представила авторський соціальний проект “Другий шанс”, який стартував у Ковелі в рамках програми «Активні громадяни», за сприяння Британської Ради в Україні. 
Його метою є дати можливість особам, які оступились, отримати другий шанс, аби виправитись та достойно прожити своє життя. Для реалізації програми розроблені різнопланові заходи та визначено терміни їх виконання. 
Для реалізації програми розроблені різнопланові заходи та визначено терміни.
У Ковельській міській раді для учасників проекту, представників соціальних служб, установ та організацій, які виявили бажання на волонтерських засадах допомагати менеджерам та партнерам, проведено прес-конференцію. 
Під час інформаційного заходу Ірина Смоляр розповіла про поставлені завдання і способи їх реалізації. 

Було складено відповідний план дій. Присутні визначили функції кожного в цьому процесі і своїми підписами підтвердили готовність до співпраці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!