Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

четвер, 5 травня 2016 р.

У Ковелі на скупці металобрухту знайшли боєприпаси

29 квітня в Ковелі на скупці брухту співробітники поліції вилучили корпуси гранати «Ф-1», артилерійскього снаряду та 20 набоїв калібру 7,62 мм.
За фактом незаконного поводження з бойовими припасами слідчі розпочали кримінальне провадження, ‒ повідомляють у прес-службі поліції Волині.
В обідню пору під час проведення санкціонованого обшуку на пункті прийому брухту, який належить 42-річному ковельчанину, у підсобному приміщенні поліцейські виявили та вилучили 20 набоїв калібру 7,62 мм., корпуси гранати «Ф-1» та артилерійського снаряду.
Як пояснив правоохоронцям власник скупки, дані речі він викопав із землі на території пункту прийому.
Спеціалісти вибухотехнічного сектору ГУНП у Волинській області встановили, що грана та снаряд вибухової речовини не містять, відповідно до категорії небезпечних не відносяться. Набої направили на дослідження.
Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!