Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 31 травня 2016 р.

Про окремі зміни щодо нарахування субсидій

Пунктом 4 Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 року № 848, передбачено, що у разі призначення субсидії пільги з оплати житлово-комунальних послуг та придбання твердого палива і скрапленого газу особам, які зареєстровані (фактично проживають) у житловому приміщенні (будинку), у період її отримання не нараховуються. 
Припинення пільг проводиться, відповідно до постанови КМУ від 27.04.2016 року № 319, без звернень громадян до управління соціального захисту населення виконавчого комітету Ковельської міської ради. 
Звернення до управління передбачено лише у разі, коли пільговик відмовляється від отримання субсидії і бажає бути забезпеченим пільгою на оплату житлово-комунальних послуг.
Крім того, нагадуємо що з 01.05.2016 року готівкова субсидія призначається за особистим зверненням громадян. Тому громадянам, які отримували субсидію на придбання скрапленого газу та твердого палива у 2015 році, необхідно звернутися до управління соціального захисту населення та подати заяву і декларацію для призначення субсидії. При цьому розрахунок готівкової субсидії буде проведено з січня 2016 року.
Доставка повідомлень про призначення (не призначення) житлових субсидій буде здійснено листоношами УДППЗ “Укрпошта”.

Софія Сагаль, начальник управління соціального захисту населення

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!