Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 10 травня 2016 р.

Мін'юст проводить конкурс на нового власника Лук'янівського СІЗО

Фото: Міністерство Юстиції України вибирає покупця для СІЗО 

Вигравши девелопер повинен буде побудувати абсолютно нову в'язницю, відповідає міжнародним стандартам

Міністерство юстиції України (Мін'юст) проводить конкурс серед інвесторів, які можуть стати новими власниками Лук'янівського СІЗО. Про це РБК-Україна повідомив заступник міністра юстиції України Павло Мороз.

"Головне - це те, що зараз йде конкурс, і проводитися він серед тих девелоперів, які захочуть побудувати абсолютно нову в'язницю, але в обмін на Лук'янівське СІЗО. Всі знають і розуміють, що умови Лук'янівського СІЗО бажають кращого і тому прийнято рішення віддати об'єкт разом із землею тому, хто переможе в цьому конкурсі. Тобто тому, хто побудує на землях пенітенціарної служби абсолютно нове СІЗО, яке буде відповідати рівням європейських або американських закладів", - сказав Павло Мороз.
Заступник Міністра юстиції також додав, що власниками Лук'янівського СІЗО стануть інвестори, які виграють тендер.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на початку року Міністерство юстиції розглядало можливість ліквідації Лук'янівського СІЗО

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!