Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

четвер, 5 травня 2016 р.

В Україні стартував весняний призов

Сьогодні, 5 травня, в Україні стартував весняний призов на строкову військову службу, який триватиме до 30 червня.
Такі терміни визначені в указі президента України від 29 березня 2016 року.
«Визначити на 2016 рік такі строки проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу: 5 травня - 30 червня; жовтень – листопад», - йдеться в указі.
В документі також зазначено, що на строкову військову службу призиваються придатні за станом здоров'я до військової служби громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старші особи, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.
Як повідомляв УНІАН, відповідно до розпорядження Кабінету міністрів у травні -червні 2016 року до Збройних Сил та інших військових формувань для проходження строкової військової служби буде відправлено 16 тис. 615 осіб. З них до ЗСУ - 8 тис. 15 осіб, Національної гвардії - 4 тис. осіб; Державної прикордонної служби - 4 тис. осіб; Державної спеціальної служби транспорту - 600 осіб.

http://www.unian.ua/society/1337736-v-ukrajini-startuvav-vesnyaniy-prizov.html

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!