Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

четвер, 12 травня 2016 р.

Компанія «ударівця» привласнила понад мільйон на дров’яному обігріві казарм у Ковелі

Службові особи ТОВ «Укртепло-Волинь», вказавши недостовірні дані щодо виду палива, продали військовим у Ковелі теплову енергію по завищених цінах, внаслідок чого заволоділи державними коштами в сумі понад 1,4 млн грн. 

Про це свідчить ухвала Луцького міськрайонного суду Волинської області від 28 квітня -- йдеться у матеріалі видання Наші гроші.
 
Представники фірми «Укртепло-Волинь» включили в калькуляцію розрахунків тарифу на теплову енергію (пара та гаряча вода) витрати на придбання кам’яного вугілля, хоча, фактично використовували лише дрова.

Продаж теплової енергії при використанні кам’яного вугілля за державні кошти у 2014- 2015 роках відбувався за ціною 1320 грн/Гкл, а у 2016 році – 1550 грн/Гкл. У той же час НКРЕКП затвердила тарифи при використанні дров у розмірі – 841 грн/Гкл у 2014-2015 роках та 892 грн/Гкл у 2016 році. Усі ціни вказано без ПДВ.

23 березня цього року слідчий відділ Управління Служби безпеки України у Волинській області почав досудове розслідування злочину за статтею «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах».

У квітні суд надав слідчим дозвіл на проведення огляду котельні, технологічного майданчика і прилеглих територій військового містечка №25 (Ковель, Волинська обл.).

У 2014-2016 роках квартирно-експлуатаційний відділ м. Володимир-Волинський Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління Міноборони закупило у ТОВ «Укртепло-Волинь» послуги з теплопостачання в казарми площею 6 тис кв м на загальну суму 3,59 млн грн, а саме: 990 тис грн у 2014 році, 1,15 млн грн у 2015 році і 1,46 млн грн у 2016 році. Усі закупівлі були проведені за переговорною процедурою.

Засновниками київського ТОВ «Укртепло-Волинь» є: одесит Іван Колесников (50%), шотландська компанія Italia Network LP і столичне ТОВ «Сет Інвест», засновниками якого є Ольга Надєїна та Іван Надєїн. Керівником «Укртепло-Волинь» і лютого 2015 року є Олексій Куріненко.

Іван Надєїн є співзасновником групи компаній «Укртепло». У 2012 році він балотувався у Верховну Раду за списками партії «УДАР» Віталія Кличка.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!