Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

пʼятницю, 6 травня 2016 р.

У Ковелі створили Громадську раду при міській раді

Рішення прийняли сьогодні на установчих зборах за участю представників інститутів громадянського суспільства. Перше засідання дорадчого органу призначили на 2 червня.


  
  

18 березня 2016 року на офіційному сайті Ковельської міської ради під заголовком : "У КОВЕЛІ ВЕДЕТЬСЯ РОБОТА ЩОДО СТВОРЕННЯ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ"  http://www.kovelrada.gov.ua/news-3549.html було розміщено повідомлення ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства з обрання членів Громадської ради при Ковельській міській раді.
Ініціативна група повідомила також, що "Документи приймаються ініціативною групою до 6 квітня 2016 року включно (крім вихідних та святкових днів) за адресою: вул.Незалежності,73, каб.214, з 8.00 до 17.00 год." і вказала перелік документів, які необхідно подати, а також, що: "Установчі збори з обрання членів Громадської ради при Ковельській міській раді відбудуться 6 травня 2016 року в сесійному залі Будинку рад. Початок зборів о 10.00".

http://www.kovelrada.gov.ua/news-3680.html

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!