Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

четвер, 23 червня 2016 р.

Такі необхідні шенген-візи


Всі, хто хоч раз стикався з процедурою оформлення шенгенської візи, знають, який це клопіткий і виснажливий процес.

Хай би скільки не обговорювали питання про спрощення візового режиму між Україною та ЄС, отримати шенгенську візу в чистий паспорт без особистої присутності неможливо. Нагадаємо, що з 23 червня під час подачі заявок на отримання шенген-віз знімають оцифровані відбитки пальців. Єдиним способом спростити і водночас збільшити свої шанси на отримання шенгенської візи є професійна консультація, грамотне заповнення анкети, підбір правильного пакета документів відповідно до безлічі нюансів, які не вказані в загально доступних джерелах.

Якщо ви вперше збираєтесь оформити шенгенську візу, то, мабуть, виникає маса запитань - і, найпоширеніше з них - це запис в посольство на співбесіду, або у візовий центр для зняття відбитків пальців. Ті, хто вже проходив через цю тяжку процедуру, знають про черги в посольствах і консульствах, а можливі вільні для запису дати можуть бути і через кілька місяців. А багато громадян України вирішують питання отримання шенгенської візи вже безпосередньо перед поїздкою.

Тому, щоб не порушувати своїх планів, найоптимальнішим рішенням для вас буде - звернутися по допомогу до професіоналів за телефонами: (050) 957 04 36, (068) 08 68 545.

Консультації та візова підтримка до країн шенген-зони

Вам нададуть інформаційно-консультаційні послуги з питань підготовки документів для посольств, з метою отримання шенгенської візи:
допомога в наданні списку необхідних документів, відповідно до вимог консульства вашого округу,
підготовка списку документів для подачі в консульство на отримання візи з огляду на ваші індивідуальні особливості і візової історії,
перевірка документів на відповідність вимогам консульства і чинного законодавства,
перевірка візової історії на порядок порушень,
консультації по оформленню документів, що підтверджують мету візиту,
консультації по процедурі зняття відбитків пальців і подальших ваших дій,
підготовка до співбесіди в консульстві при особистій подачі,
консультації щодо подальших дій для повторної подачі після відмови в отриманні візи,
допомога в оформленні поліса медичного страхування для виїжджаючих за кордон,
переклад довідок та інших документів,
нотаріальне завірення довідок, документів,
запис на подачу документів і запис для здачі біометричних даних (відбитків пальців) у консульство країни шенгенської зони, або візовий центр.

Види віз шенген

Бувають кілька типів шенгенських віз:
- одноразова віза або туристична відкривається на термін від 7 до 30 днів, і тільки на одну поїздку,
- дворазова віза або віза з можливістю в'їзду на територію шенген-зони - 2 рази-відкривається на певний термін і дає вам право в'їжджати і виїжджати на територію шенген-зони 2 рази,
- мультивіза або багаторазова віза в Європу відкривається на термін від 1 місяця до 1 року і дає право кілька разів перетинати кордон Шенгену (тобто здійснювати кілька поїздок). Багаторазові візи видаються з «коридором», тобто певним проміжком часу, протягом якого можна перебувати в шенген-зоні (обмежена кількість днів).
Такі необхідні шенген-візи
Шенгенська віза дає вам право вільного пересування по території 25 європейських країн шенгенської зони. Це країни, що підписали Шенгенську угоду. А саме: Польща, Греція, Австрія, Франція, Люксембург, Італія, Бельгія, Чехія, Данія, Іспанія, Фінляндія, Португалія, Норвегія, Німеччина, Швеція, Швейцарія, Ісландія, Нідерланди, Португалія, Естонія, Латвія, Угорщина, Мальта, Словаччина, Литва, Словенія.
Кожна країна має свою класифікацію віз і візових категорій, відповідно потрібно готувати індивідуальний пакет документів. Для тих, хто любить подорожувати країнами Шенгену потрібна туристична віза, яка дає право при відвідуванні країни перебувати в ній різний час.
Слід врахувати, що віза, видана однією з шенгенських держав, дає право на в'їзд і перебування на території всіх країн, що входять до шенген-зони.
Якщо ви порушите цю вимогу, в отриманні наступної візи вам можуть відмовити.

Які можливості дає робоча віза?

Робоча віза гарантує захист вашого права на працю в країнах шенген-зони. Ви можете зайнятися питаннями легального працевлаштування в обраній країні.
Пам'ятайте, нелегальна робота в чужій країні загрожує втратою робочого місця і депортацією. Фірми, які використовують працю нелегалів, також зазнають збитків у формі штрафів і навіть закриття. Отримайте візу в Чернівцях недорого і швидко, і влаштуйтеся на роботу без ризиків.
Якщо потрібно оформити візу терміново, приймайте правильне рішення і телефонуйте.

Ви можете звернутися, якщо:
- самі не знаєте, як записатися в посольство, або просто не має вільного часу чи бажання,
- потрібна комплексна допомога в підготовці документів на візу,
- хочете заповнити візовий формуляр правильно,
- потрібна термінова віза туристична або бізнес-віза,
- бажаєте оформити візу без особистої подачі.

Більш детальну інформацію щодо оформлення візи, інших документів за кордон, довгострокових віз і їх вартості уточнюйте за телефонами: (050) 957 04 36, (068) 08 68 545.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!