Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

пʼятницю, 3 червня 2016 р.

Головою Громадської ради при Ковельській міськраді став Микола Печенюк

На своєму першому засіданні члени Громадської ради, яка діє при Ковельській міській раді, обрали собі голову, заступника та секретаря ради.
 

І відбувалося це без присутності представників влади, хоча члени ради ще на установчих зборах висловлювали бажання бачити на своїх засіданнях чи то секретаря ради Віру Федосюк, чи міського голову Олега Кіндера. 



Перш ніж приступити до висування претендентів на головну посаду в раді Людмила Васковець (ГО «Підприємців та працівників приватного сектору міста Ковель») висловила прохання обрати саме ту людину, яка не заангажована політикою, і запропонувала розглянути кандидатуру Миколи Печенюка, представника ГО «ВГО «Комітет громадського спротиву» (торік балотувався на посаду Ковельського міського голови).

А член Громадської ради Володимир Сарапін, представник ВО відділення Українського фонду культури, озвучив кандидатуру Ігоря Верчука, який делегований в раду ГО «Майдан Гідності» (екс-голова Ковельської районної ради попереднього скликання). 


В результаті відкритого голосування методом підняття рук із перевагою лише у два голоси Миколу Печенюка було обрано головою Громадської ради при Ковельській міській раді. Його заступником став Ігор Верчук, а секретарем – Галина Артюшенко, яка представляє ГО «Волинські правозахисники». 

Нагадаємо, що нині Громадська рада, яку на десятій черговій сесії міськради затвердили депутати, налічує 19 членів. 


Далі рада взялася планувати свою роботу на наступне засідання. Також нею було погоджено, що рада збиратиметься двічі на місяць, а одне із засідань обов’язково відбуватиметься за кілька днів до роботи сесії Ковельської міської ради. 
А ще – члени Громадської ради визначилися стосовно того, хто і в якій постійній депутатській комісії буде брати участь.



Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!