Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

пʼятницю, 3 червня 2016 р.

У перший день літа у Ковельській виховній колонії - мистецько-благодійна програма

Свято до Дня захисту дитини завітало і до вихованців Ковельської виховної колонії. З ініціативи служби у справах дітей, за підтримки депутатів Ковельської міської ради, членів спостережної комісії та піклувальної ради було організовано концертну програму, в якій взяли участь студія естрадного співу "Зорепад" (керівник Руслана Шацька) та студія сучасної хореографії "Беллатрікс" (керівник Ангеліна Гаврищук).


За сприяння міських організацій політичних партій «Батьківщина» та «Укроп», представників громадської організації «Всеукраїнське громадське об’єднання «Комітет громадського спротиву» Миколи Печенюка та Галини Артюшенко, приватних підприємців міста було організовано солодкий стіл, придбано спортивний інвентар та розвиваючі ігри.


Свято відкрив начальник Ковельської виховної колонії Іван Абрамчук. Він привітав хлопців з Міжнародним днем захисту дітей, побажав впевненості в завтрашньому дні, виваженості у своїх вчинках, миру в нашій країні та швидкого повернення додому. Гостям подякував за підтримку в організації та проведенні заходу.


Концертна програма порадувала цікавими номерами. Яскраві сценічні костюми, сучасні запальні пісні та танці додавали святкового настрою усім присутнім.


До хлопців також звернулась секретар міської ради Віра Федосюк та побажала їм здоров’я, цінувати кожну хвилину життя і пам’ятати, що за межами установи їх чекають рідні.


Галина Артюшенко передала вітання вихованцям від членів спостережної комісії з побажаннями не втрачати надії, вірити в краще та докладати всіх зусиль аби якнайшвидше повернутися додому.


Маємо надію, що добрі справи щирих людей додадуть хлопцям оптимізму, позитиву, прагнення змінити свою долю на краще, будувати життєві плани на майбутнє, у яких не буде місця ні для правопорушень, ні для злочинів.


Служба у справах дітей



Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!