Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

пʼятницю, 10 червня 2016 р.

Правила передачі техдокументації багатоквартирного будинку - офіційно

Попередній балансоутримувач багатоквартирного будинку повинен передати новим співвласникам всю техдокументацію в тримісячний термін.

Про це повідомила заступник директора Департаменту систем життєзабезпечення та житлової політики - начальника управління житлової політики Мінрегіону Світлана Старцева, передає СтройОбзор.

"Законом України" Про особливості здійснення права власності в багатоквартирному будинку "визначено, що замовник будівництва або попередній власник будинку зобов'язаний передати один екземпляр технічної документації на будинок ОСББ або особі, уповноваженій співвласниками. У разі якщо ОСББ не створено або уповноважена особа не визначена, екземпляр такої документації передається керуючому, який буде обраний  відповідно до Закону", - підкреслила заступник директора Департаменту.

Також колишній балансоутримувач будинку або особа, яка здійснювала управління багатоквартирним будинком до створення ОСББ, повинен у тримісячний строк з дня державної реєстрації об'єднання передати йому екземпляри технічної документації на постійне зберігання.

Якщо така документація відсутня, попередній балансоутримувач зобов'язаний протягом півроку відновити її за свій рахунок.

Новини по темі:

http://stroyobzor.ua/news/96908

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!