Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 12 липня 2016 р.

30 липня у Ковельській виховній колонії – заключний концерт фестивалю «Червона калина»

На порядок денний засідання спостережної комісії було винесено два питання: про підготовку до проведення в Ковельській виховній колонії XXV Міжнародного фестивалю серед засуджених «Червона калина» та про роботу спостережної комісії у І півріччі 2016 року.
Начальник установи Іван Абрамчук та його заступник Юрій Філаретов поінформували присутніх, що цьогоріч фестиваль самодіяльної художньої творчості «Червона калина» проводиться за тематикою «Ми славимо нашу Вітчизну єдину, співучу колиску - Святу Україну». У цьому творчому заході беруть участь засуджені, які відбувають покарання у виховній колонії.
Метою фестивалю є: забезпечення прав засуджених на дозвілля, відпочинок, участь у культурному житті та заняття мистецтвом, створення умов для виправлення та ресоціалізації, привернення уваги митців, професійних та самодіяльних колективів, а також громадськості до проблем виховання неповнолітніх правопорушників, залучення засуджених до творчості. 
Перший етап фестивалю – відбірковий конкурс протягом травня – червня, а другий - заключні концерти у червні-серпні. 30 липня свято самодіяльної художньої творчості – у Ковельській виховній колонії.
Крім виховних колоній нашої країни учасником «Червоної калини» буде і пенітенціарна установа №10 – Гояни (Республіка Молдова).
Голова спостережної комісії, секретар міської ради Віра Федосюк дала доручення членам комісії щодо сприяння у проведенні заходу, а саме в організації «солодкого столу» для вихованців установи, пам’ятних подарунків учасникам фестивалю та оформленні сцени. Уже долучились до підготовки заходу Сергій Дружинович - голова Волинського обласного центру військово-патріотичного виховання «Волинська Січ» та Наталія Наконечна - голова громадської організації «Найщасливіша».

Принагідно звертаємося до людей, які мають можливість та бажання, надати допомогу в організації виховного, культурно-мистецького свята та відзначення його учасників. За інформацією стосовно потреб звертатися до заступника Ковельської виховної колонії Юрія Філаретова (тел.06679878221). Будемо вдячні за підтримку!

Підсумки роботи спостережної комісії за 6 місяців нинішнього року підбила голова Віра Федосюк. Вона подякувала членам СК, громадським організаціям та релігійним громадам, які сприяли у проведенні заходів для осіб, що мають проблеми з законом, а також за підтримку сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Жанна Вельма, секретар спостережної комісії 

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!