Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

понеділок, 1 серпня 2016 р.

Рада відмовилася підвищити прожитковий мінімум, мінімальну зарплату і пенсію

Верховна Рада України відхилила законопроект щодо підвищення прожиткового мінімуму, скасування оподаткування пенсій та відмову від обмеження виплат працюючим пенсіонерам.

За відповідний законопроект в ході пленарного засідання у вівторок проголосували всього 163 народних депутата з 226 мінімально необхідних для прийняття рішення, передає «Інтерфакс-Україна».

Законопроект, який був розроблений групою народних депутатів з фракції ВО «Батьківщина», пропонував збільшити в 2016 розмір прожиткових мінімумів, мінімальної заробітної плати і мінімальної пенсії на 5%.

Законопроект також пропонував збільшити з 85% до 100% облік прожиткового мінімуму для призначення допомоги на дітей з малозабезпечених сімей, зменшити кошти на пенсійні виплати внаслідок скасування скорочення пенсії на 15% для працюючих пенсіонерів та проведення одноразового підвищення пенсійних виплат з березня 2016 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!