Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

понеділок, 22 серпня 2016 р.

У Ковелі партія "УКРОП" взяла на себе відповідальність підтримати лідера партії "Батьківщина" Ю. Тимошенко про введення мораторію на підвищення тарифів.

Сьогодні відбулось засідання Громадської ради при Ковельській міській раді.
Громадська рада поповнилась двома громадськими активістами і нас уже стало 21, а якщо врахувати що на засіданні були присутні 19 активістів, то можна з впевненістю говорити, що ми працюємо ефективно.
Були підняті і обговорені важливі питання життєдіяльності міста, Прийняті звернення до міської ради з приводу міжнародного скандалу, який виник через розміщення на єврейському цвинтарі розважальних  атракціонів, цирку. 
В пресі і на телебаченні  широко висвідлюються та засуджуються такі дії очільника Ковельської міської ради, з дозволу якого на цвинтарі здійснюються різного роду розваги, Однак, замість того щоб вибачитись за сплюндровану память про нашу спільну історію, прийняти усі належні міри для виправлення та запобігання виникнення подібних інцидентів в майбутньому,  цими днями на єврейському цвинтарі знову розмістився цирк...
Варто сказати що клоуни... залишились у міській раді...

Україна є багатонаціональною, мультирелігійною, багатоетничною державою. Наша нація складалась у віках із представників різних національностей, культур, звичаїв...
Будь-яка спроба викликати ворожнечу між українцями, незалежно від віросповідання, кольору шкіри чи мови, є ніщо інше, як спроба знищення українців як нації, як держави Україна.

Громадська рада прийняла звернення про засудження антинародної політики урядів Яценюка, Гройсмана та тих політичних сил, що сприяють їм у проведенні геноциду українського народу на рахунок встановлення злочинних необгрунтованих тарифів на послуги житлово-комунальних господарств, а саме: електроенергія, газ, вода, дрова, торф, вугілля, встановлення мораторію на підвищення тарифів ЖКХ, на стягування пені, а також  щоб в подальшому зміну тарифів проводити лише з беспосередньою участю громадскості.
Дуже дивною і незрозумілою є поведінка Ковельського міського голови, очільника Волинської "Батьківщини", який не підтримує громаду і не вживає заходів для зниження тарифів на ЖКХ.
А от депутат І. Пініс звявив, що політична партія "УКРОП" взяла на себе відповідальність підтримати  лідера партії "Батьківщина" Ю. Тимошенко про  введення мораторію на підвищення тарифів. 

Більш детальна інформація про прийняті рішення буде викладена у протоколі і розміщена на сайті Ковельської міської ради у рубриці "Громадська рада".

Артюшенко Г. О.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!