Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

понеділок, 1 серпня 2016 р.

У МЗС України очікують на відновлення прикордонного руху з Польщею

У Міністерстві закордонних справ України очікують на відновлення прикордонного руху з Польщею.

Про це повідомляє департамент консульської служби Міністерства закордонних справ України у соціальній мережі Facebook. "Наразі очікується офіційне підтвердження від польської сторони щодо відновлення прикордонного руху, який було призупинено в ніч з 03 на 04 липня 2016 року, відповідно до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про правила місцевого прикордонного руху, на час проведення саміту НАТО та Світових днів молоді", - йдеться у повідомленні. Читайте також Припинення малого прикордонного руху є тимчасовим заходом безпеки - посол Польщі В українському зовнішньополітичному відомстві відзначили, що 23-31 липня до Кракова в період проведення Світових днів молоді, які були поєднані з візитом Його Святості Папи Римського Франциска, прибуло приблизно 2 мільйони паломників, серед яких, тільки зареєстрованих, було 5 тисяч громадян України. За інформацією Генерального консульства України у Кракові, протягом зазначеного періоду жодного звернення від українських паломників щодо втрати паспортних документів, пограбування, потрапляння в інші надзвичайних подій на території місць проведення офіційних заходів не надходило. Співробітники консульства та МЗС України, які були направлені для надання консульської допомоги під час заходів, працювали у звичайному режимі.

Вчора у Кракові закінчились ‪#‎Світові Дні Молоді‬
Організатори заходів повідомили, що до ‪#‎Краков‬’а в період проведення Світових днів молоді (23-31 липня), поєднаних з візитом Його Святості Папи Римського Франциска, прибуло приблизно 2 млн. паломників, серед яких, тільки зареєстрованих, було 5 тис. громадян України.
‪#‎Позитив‬ Протягом цього періоду до Генерального консульства України в Кракові жодного звернення від українських паломників щодо втрати паспортних документі...
Показати більше...

http://www.unian.ua/politics/1447883-u-mzs-ukrajini-ochikuyut-na-vidnovlennya-prikordonnogo-ruhu-z-polscheyu.html

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!