Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 13 вересня 2016 р.

Стратегія-2020: Львівська залізниця хоче віддати колії і купити нові вагони

Львівська залізниця розповіла про реформи, які потрібно зробити в рамках стратегії розвитку на найближчі роки.

Регіональний філіал "Львівська залізниця" (ЛЗ) ПАТ "Укрзалізниця" представила стратегію розвитку до 2020 року.

В рамках стратегії планується:

- Передача нерентабельних під'їзних шляхів на баланс підприємств, які їх використовують;

- Перегляд нормативних документів для зменшення площ земельних ділянок в користуванні Львівської залізниці з метою зменшення податкового навантаження; монетизація пільг на проїзд громадян;

- Впровадження нової тарифної системи з трьома складовими: інфраструктурної, вагонної та локомотивної;

- Організація приміського сполучення в межах області (до 70 км);

- Створення регіональних компаній з управління приміськими пасажирськими перевезеннями місцевими органами виконавчої влади та ін.

Серед технічних заходів - придбання щорічно не менше 28 одиниць пасажирських вагонів і модернізація 34 вагонів щороку, закупівля нового моторвагонного рухомого складу за кошти з державного та місцевих бюджетів.

"За 25 років незалежності України Львівська залізниця отримала лише 53 нових пасажирських вагона. Останній раз пасажирські поїзди магістралі доповнювалися оновленими вагонами ще в 2008 році. І якщо сьогодні в інвентарному парку регіональної філії в цілому 968 вагонів, то експлуатувати ми можемо, лише, 608 з них. Якщо ж ми будемо оновлювати парк, до 2020 року придатними до курсування на магістралі буде всього 331 вагон ", - зазначив в.о начальника Львівської залізниці Іван Груник.

Також серед пріоритетів Львівської залізниці: електрифікація ділянок Ковель - Ізов - держкордон і Львів - Ходорів - Івано-Франківськ - Хриплин.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!