Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

четвер, 15 вересня 2016 р.

ЗатриманІ чиновники, які за хабарі робили водійські права

На Волині військовою прокуратурою затримано групу корупціонерів за систематичне вимагання й отримання понад 100 тис. грн. хабарів.


Про це повідомляє Генеральна прокуратура України.


14 вересня 2016 року слідчим відділом військової прокуратури Західного регіону України за матеріалами і спільно з оперативними співробітниками Управління захисту економіки Національної поліції України у Волинській області задокументовано факти систематичного (більше 40 епізодів) вимагання та одержання неправомірної вигоди директором територіального сервісного центру МВС України у Волинській області.

Грошові кошти на загальну суму понад 100 тис. грн, по отримані попередньою змовою в групі з двома підлеглими працівниками, призначалися за прискорення видачі громадянам документів державної реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, видачі та обміну водійських посвідчень.

Грошові кошти виявлено та вилучено під час огляду місця події.

В даний час проводяться обшуки в службових кабінетах і за місцем проживання фігурантів справи, в ході яких вилучено десятки копій документів з прикріпленими до них грошовими коштами.

Крім того, в службовому кабінеті директора виявлено понад $ 3 тис. і 20 тис. грн, а За місцем проживання - ЙОГО $ 3 понад ТИС. і ювелірні цінності - золоті злитки. В ході обшуку службового кабінету одного з підлеглих-зловмисників - 14 Більш ТИС. грн.

За результатами їх проведення буде вирішуватися питання про повідомлення посадовим особам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням) обрання запобіжного заходу і звільнення з займаних посад.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!