Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

неділю, 18 вересня 2016 р.

Кабмін дозволив топ-чиновникам отримувати по два оклади

Розмір премій буде встановлюватися за результатами оцінювання службової діяльності держчиновників.

Державні службовці категорії "А" (державний секретар Кабінету міністрів, держсекретарі міністерств і заступники міністрів, керівники центральних органів виконавчої влади, голови місцевих держадміністрацій) зможуть отримувати місячні або квартальні премії в розмірі до 100% від їх посадового окладу, повідомляють "Украинские реалии" з посиланням на "Известия".

Постанова прийнята на засіданні уряду 14 вересня 2016 року. Документом внесено відповідні зміни до постанови Кабміну від 6 квітня 2016 роки (№292) "Деякі питання оплати праці державних службовців у 2016 році".

Премії і їх розмір будуть встановлюватися за результатами оцінювання службової діяльності держчиновників.

За висновком Міністерства соціальної політики, яке виступило ініціатором відповідних змін, реалізація постанови здійснюватиметься в межах видатків, передбачених на оплату праці працівників в кошторисах відповідних державних органів.

З 1 травня 2016 року в Україні діє нова редакція закону про державну службу, якій, зокрема, введено три категорії посад - "А", "Б" і "В". Раніше всі посади держслужби були розділені на сім категорій.


Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!