Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

неділю, 4 вересня 2016 р.

Дивитися всім! Як поліція затримала чоловіка за розпивання пива - Бойові колоуни реагують швидко і борзо, це не мажор.



Любов до нової поліції зростає з кожним днем! - Це не миколаївські мажори, тут можна показати свою силу! - Відео і текст з каналу milyar777:

"Співробітники нової патрульної поліції Києва вирішили затримати чоловіка за розпивання пива в громадському місці і, за традицією, це закінчилося черговим конфузом. Колишні касири, продавці і представники офісного планктону, завдяки горе-реформаторам, вже більше року грають в крутих копів і тому в їх порожні голови не приходить думка про те, що протокол про адміністративне правопорушення за розпивання пива можна і потрібно було скласти на місці.

А ще краще було обійтися усним попередженням. Але, наші недороблені патрульні вирішили все-таки затримати із застосуванням фізичної сили "злісного порушника". Але затримання було більше схоже на сексуальні домагання або обнімашкі на День обіймів. Примітно, що на захист чоловіка, якого спробували затримати нові патрульні, встали не тільки прості люди, що стали свідки всього цього свавілля, а й співробітники вокзалу (провідниця) і навіть охорона вокзалу.

Така ось всенародна "любов" до нової патрульної поліції. У підсумку я нарахував вісім нових патрульних, які так і не змогли затримати одного чоловіка. Раніше, за часів міліції, для врегулювання такої ситуації вистачало одного співробітника патрульної служби міліції (2000 гривень зарплата), який просто просив розпиває алкоголь людини викинути пляшку, заховати її або просто перейти в інше місце. І, як правило, все було спокійно і закінчувалося усуненням правопорушення. Але вісім нових патрульних з зарплатою від 8000 гривень (8000х8 = 64 000 гривень) і формою по 17 000 гривень (8х17 000 = 136 000 гривень) в черговий раз підтвердили свою тупість і марність ".

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!