Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

понеділок, 5 вересня 2016 р.

Голова Волинської «Батьківщини» веде партію до краху – депутат

Депутат Волинської облради з фракції ВО «Батьківщина» Валерій Курстак звинуватив очільника обласного осередку партії «Батьківщина» Олега Кіндера в «скуповуванні» членів партійного бюро та політиці, яка веде партію до краху.

Про це він заявив у блозі на сторінках Волинської облради.

Валерій Курстак відзначив, що у волинському осередку ВО «Батьківщина» коїться безлад і стояти осторонь таких процесів він не може.

«Якщо справи в обласному осередку йтимуть так і надалі, то краху партії не минути. Олегу Кіндеру час відкрити очі та зрозуміти, що «скуповувати» членів бюро, які готові продатися за мізерні обіцянки, це методи роботи нерозумного керівника. Взагалі складається враження, що у лідера волинських «батьківщинівців» післявиборча агонія. Останні вибори до Верховної Ради, кандидатура Людмили Кирди, яка з тріском їх програла, рішення, про висування якої він прийняв одноосібно, не обговоривши із членами партії, дають підстави думати, що «політичне» крісло під Кіндером, як головою волинської “Батьківщини” та як мером Ковеля, захиталося і він це прекрасно розуміє. Або ж не розуміє, однак продовжує імітувати активну роботу з пошуку «неугодних» членів партії, вишукує причини для їх виключення, займається залякуванням депутатів, думаючи, що він в праві позбавити когось депутатського мандата», - зазначає депутат від ВО «Батьківщина».

Також Валерій Курстак стверджує, що поки політика Президента та обласної державної адміністрації доводить населення до зубожіння, Олег Кіндер з Валентиною Касардою (депутатом обласної ради від «Батьківщини») отримують подяки за плідну співпрацю від губернатора.

За його інформацією, сьогодні партію можуть покинути такі депутати, як Ігор Лех, Андрій Турак, Василь Столяр.

Нагадаємо, що у Волинській «Батьківщині» ще з квітня цього року триває системна криза.

1 коментар:

  1. Саме сприятливий момент Громраді також звернутися з листом до леді Ю.

    ВідповістиВидалити

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!