Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

неділю, 18 вересня 2016 р.

Які зміни при проведенні ЗНО чекають випускників наступного року


Визначено, що реєстрацiя для участi в ЗНО триватиме вiд 6 лютого до 17 березня з можливiстю внесення змiн до реєстрацiйних даних до 31 березня. 

Саме ж тестування, запрошення на яке має з'явитися на iнформацiйних сторiнках учасникiв до 28 квiтня, стартує 23 травня, пише газета "Експрес".   

"Встановлюючи термiни проведення основної сесiї зовнiшнього незалежного оцiнювання, врахували пропозицiї освiтян щодо розмежування в часi закiнчення навчального року та ЗНО. Тобто для того, аби не зривати навчальний процес у школах, тестування вирiшили проводити пiзнiше, - розповiдає Лариса Середяк, директор регiонального центру оцiнювання якостi освiти. 
- Якщо цього року воно тривало вiд 5 травня до 17 червня, то в 2017-му тестування розпочнеться 23 травня i триватиме до 16 липня. Вiдповiдно, додаткова сесiя буде в липнi". 

Отож 23 травня проведуть перше тестування - з укрмови й лiтератури. Наступне - з iспанської, нiмецької, французької мов - заплановане на 25 травня. 
З англiйської - на 29 травня, з математики - 31 травня, з iсторiї України - 2 червня, з росiйської мови - 6 червня, з бiологiї - 8 червня, з географiї - 12 червня, з фiзики - 14 червня, з хiмiї - 16 червня. 

Графiк проведення додаткової сесiї ЗНО мають оприлюднити до 28 квiтня. А результати основної сесiї з усiх навчальних предметiв повиннi з'явитися на iнформацiйних сторiнках учасникiв до 23 червня. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!