Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 6 вересня 2016 р.

Верховна Рада зобов'язала утримувати засуджених в найближчій до місця проживання колонії

Верховна Рада зобов'язала Міністерство юстиції утримувати засуджених в колонії, яка розташована найближче до місця їхнього проживання чи місця постійного проживання їхніх родичів. Про це йдеться в законопроекті №2253а, який був прийнятий у вівторок, 6 вересня, 238 голосами народних депутатів, пише «РБК-Україна».
Згідно з ухвалою ВРУ, утримання засуджених в інших установах дозволяється у виняткових випадках з метою лікування; уникнення переповнення колонії, але не довше 6 місяців; забезпечення безпеки засуджених за обґрунтованим рішенням адміністрації установи.
У всіх цих випадках засуджені повинні утримуватися в наступному найближчому закладі відповідного рівня безпеки до місця їхнього проживання до засудження або місця постійного проживання їхніх родичів.
У випадку документально підтвердженої зміни місця проживання близьких родичів засудженого він повинен переводитися  до нового закладу відповідного рівня безпеки, найближчого до місця їхнього проживання.
Нагадаємо, в травні 2016 року уряд ліквідував Державну пенітенціарну службу і передав її повноваження Міністерству юстиції. Замість Пенітенціарної служби у складі Мін'юсту будуть створені три департаменти - з пробації, ресурсного забезпечення та режимний.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!