Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

четвер, 17 листопада 2016 р.

Поліцейські обікрали квартиру, приїхавши на виклик

Співробітники поліції охорони привласнили майно журналіста, який викликав правоохоронців після проникнення в його житло злодіїв.
Прокуратура міста Києва затримала двох працівників Управління поліції охорони (Державна служба охорони), які під час виконання службових обов’язків обікрали квартиру головного редактора столичного інтернет-видання.
Про це інформує прес-служба столичної прокуратури.
Повідомляється, що правоохоронці, які приїхали на виклик про спробу незаконного проникнення до житла журналіста, під час обстеження його квартири викрали колекцію монет.
Зловмисників було затримано "на гарячому", коли вони намагалися збути колекцію за 200 тис. гривень.
Поліцейським оголошено про підозру за статтею "зловживання владою або службовими повноваженнями". Наразі вирішується питання про звернення до суду з клопотанням про обрання їм запобіжного заходу та відсторонення від посад.
Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що начальник Департаменту поліції охорони генерал Сергій Будник приховав свої статки під час декларування.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!