Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

четвер, 24 листопада 2016 р.

У Ковелі назвали вулицю на честь Володимира Кияна

Сьогодні у порядку денному сесії міської ради було питання щодо перейменування окремих вулиць та провулків міста Ковеля. На його розгляд прибули представники громадських, волонтерських організацій, журналісти з Києва, Луцька, Ковеля. 

Вони вимагали, аби начальник відділу комунального господарства Олександр Балак публічно вибачився за свій зневажливий вислів про Володимира Кияна, ковельчанина, загиблого на сході України. 

Його іменем топонімічна комісія рекомендувала назвати вулицю Ватутіна.

Журналіст Олена Решетилова розповіла, що всі, хто сьогодні приїхав, дуже добре знають Володимира Кияна. Багато хто з ним досить тісно спілкувався, є люди,які воювали з Вовою пліч-о-пліч. 

«Для нас всіх він став символом оборони Луганського напрямку. Ковельщинаповинна пишатися, що її син був одним з тих, хто стримував російську агресію в 2014-2015 роках. Він був справжній офіцер. 
Для багатьох українська армія асоціюється з такими людьми як Володимир Киян.  

Його поважали підлеглі і командири, з ним радились, його думку цінували.
Він створив «маленьке НАТО із своїми побратимами. Його підрозділ був одним із найдостойніших в світі», - зазначила у своїй промові пані Ольга.

Вона наголосила, що всі дуже обурені фразою, яку прочитали і приїхали з’ясувати позицію стосовно цього пана Балака.

У свою чергу міський голова Олег Кіндер зауважив, що йому надзвичайно неприємно, що склалась така ситуація, і він вибачається за поведінку свого підлеглого і попросив Олександра Сергійовича роз’яснити, що в насправді відбулося. 

Олександр Балак у своєму виступі чітко так і не відповів на запитання присутніх, не спростував звинувачень на свою адресу, не вибачився.

Зваживши на це, міський голова запропонував йому написати заяву на звільнення.

Депутати підтримали пропозиції топонімічної комісії, Однак. вилучили на доопрацювання третій пункт щодо перейменування вулиці 40 років Перемоги на – Волинських святих.

Присутні, стоячи підтримали це рішення депутатів, та вшанували хвилиною мовчання пам’ять про Володимира Кияна та усіх Героїв, які віддали своє життя за Україну.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!