Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 15 листопада 2016 р.

У Ковелі мають демонтувати самовільно встановлену рекламу

Виконавчий комітет Ковельської міської ради зобов’язав ремонтне житлово-комунальне підприємство № 2 до 17 листопада провести демонтаж самочинних рекламних носіїв, які встановлені на фасаді будинку на бульварі Лесі Українки, 11.
До «чорного» списку, який підготувала на виконком головний архітектор міста Людмила Мурай, потрапили реклами 7-ми фірм. Демонтовані рекламні засоби повернуть власникам після відшкодування витрат, пов’язаних з виконанням робіт з демонтажу. Кошторис має скласти начальник РЖКП № 2 Наталія Гейко.

   PS. Незаконно встановивши у досить людному місці рекламу: "Цілодобово швидка юридична допомога "Магнолія ТВ тел. 221 для водіїв адвокати 050-18222-09" - адвокат Демчук Н. В. із довірливих клієнтів створила для своєї наживи "золоту лінію", чим забезпечила себі нечесні прибутки, а саме: вона укладала з клієнтами угоди про надання правової допомоги, брала за послуги досить немалі кошти, але роботу не виконувала, так як одразу ж забувала про клієнта... Люди приходили до кабінету, плакали, сварилися, писали заяви в прокуратуру, міліцію-поліцію, кваліфікаційно-дисциплінарну комісію адвукатури...
       Все-таки адвоката 
Демчук Н. В. було позбавлено права займатись адвокатською діяльністю терміном на 1 рік, але це її нічому не навчило....
      Протягом трьох років поліцією розслідується кримінальна справа по двох епізодах за ознаками злочину - шахрайство, яку ніяк не можуть скерувати до суду. Деякі ковельчани зневірились у наших прокурорах та слідчих, а тому, самостійно звернулись до суду з позовом про розірвання угоди з
адвокатом Демчук Н. В., та стягнення з неї матеріальних та моральних збитків. Вже є рішення судів, є виконавчі листи, наразі в суді на розгляді перебуває іще одна така справа.
   Але ці цивільні позови є неперспективними, адже клієнт продлвжує втрачати на судовий збір за розгляд справи у суді, а виконавча служба не зможе виконати рішення суду, бо в
адвоката Демчук Н. В. немає офіційної заробітної плати та немає ніякого майна... Це глухий кут.
   На незаконну діяльність
адвоката Демчук Н. В. я звертала увагу правоохоронних органів ще в 2012 році. У своєму блозі я розмістила статтю
"ДІЯЛЬНІСТЬ БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ "ІЗІДА" ПЕРЕВІРЯЮТЬ ПРАВООХОРОННІ ОРГАНИ"
але... ще чотири роки, незаконно встановлена реклама, як магніт, притягувала в основному бідових людей, до нечесних рук адвоката Демчук Н. В.

АРТЮШЕНКО Г. О. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!