Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

Про залучення засуджених до громадських робіт йшлося на засіданні спостережної комісії

Відбулось чергове засідання спостережної комісії, на розгляд якого було внесено питання про залучення до громадських робіт осіб, засуджених до покарання, не пов’язаного з позбавленням волі. 

Заступник начальника кримінально-виконавчої інспекції Маргарита Чуль повідомила, що впродовж 10 місяців нинішнього року установою прийнято до виконання 315 постанов стосовно осіб, на яких накладено адміністративне стягнення - громадські роботи. Станом на 1 листопада на обліку перебуває 34 особи, до яких воно застосоване. 25 громадянам замінено не відбутий термін громадських робіт адмінарештом. 134 особи зняті з обліку у зв’язку з виконанням рішення суду.

Відповідно до рішення Ковельської міської ради від 14.01.2016 року до переліку підприємств, установ, організацій для виконання громадських робіт включено: Ковельський ВП ГУНП у Волинській області, РЖКП №1, РЖКП №2 та Ковельський міськрайонний суд.

На засіданні заслухані представники згаданих комунальних підприємств. В РЖКП -1 направлено на відпрацювання 79 осіб, які залучались до вивезення сміття, прибирання міста тощо. Станом на 15 листопада ще не відпрацювали визначений термін 5 засуджених (з них 1 вчинив кримінальне правопорушення, 4 – адміністративні). В РЖКП №2 до громадських робіт були задіяні 48 чоловік (з яких 2 вчинили кримінальні правопорушення). Членам спостережної комісії було повідомлено, що за особами, які направлені кримінально-виконавчою інспекцією до РЖКП на відпрацювання адміністративного стягнення чи покарання закріплюється відповідальний працівник, який веде облік призначених годин роботи. Зауважень з боку адміністрації до громадян не було.

Голова спостережної комісії Віра Федосюк, підбила підсумки засідання. Наголосила, що налагоджена дієва співпраця кримінально-виконавчої інспекції та адміністрацій підприємств, на відпрацювання до яких направляються засуджені особи. 

Жанна Вельма, секретар спостережної комісії

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!