Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

МВФ вимагає покарати українських чиновників-корупціонерів

Україна не досягла відчутних результатів у засудженні корумпованих чиновників високого рівня, кажуть в МВФ
Міжнародний валютний фонд закликає українську владу вжити вирішальних кроків у процесі подолання корупції та нагадує, що досі не затримано високопосадовців-корупціонерів. Про це йдеться у заяві місії, оприлюдненій 18 листопада.
«У той час як був досягнутий певний прогрес у створенні нових інститутів, зокрема, Національного антикорупційного бюро України, а також публікації декларацій активів посадових осіб високого рівня відчутних результатів в переслідуванні та засудженні корумпованих чиновників високого рівня і вилучення доходів від корупції досі не досягнуто», – йдеться в заяві місії.
«Влада повинна залишатися єдиною в своїй рішучості продовжувати просувати реформи, чинячи опір тиску популістів і долаючи опір з боку зацікавлених кіл. Вирішальні кроки особливо необхідно вжити для боротьби з корупцією, яка залишається найбільш часто згадуваною перешкодою для ведення бізнесу в Україні», – додали в МВФ.
Як повідомляв Інформаційний Акцент, за даними Transparency International, Україна увійшла до п’ятірки країн, де понад половина населення – 56% – вважає корупцію проблемою, яка заважає розвиватися економіці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!