Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

неділю, 25 грудня 2016 р.

Кіндер порівняв інтернет-видання із парканом

Від ковельського градоначальника Олега Кіндера наразі дісталося «Волинським новинам». Вся «провина» журналістів цього інформаційного агентства полягає в тому, що вони зацікавилися електронною декларацією «його величності», а саме, її відсутністю у Єдиному державному реєстрі декларацій.
Після того, як секретар громадської ради при Ковельській міській раді Галина Артюшенко на недавньому пленарному сесійному засіданні зачитала свою заяву до міського голови, посилаючись на «Волинські новини», і повідомила, що з приводу відсутності його електронної декларації громрада звернеться до НАБУ, Генеральної прокуратури та СБУ для вжиття заходів реагування, Олег Кіндер сказав, що інтернет-видання «Волинські новини» не є… засобом масової інформації, порівнявши із парканом.
«На шпальтах там інтернет-видання «Волинські новини», які не є засобом масової інформації, тому що в нас засоби масової інформації ті, які зареєстровані – офіційні засоби масової інформації. А інтернет-видання «Волинські новини» – не є засобом масової інформації. Тому що це можна… Так же само багато що на заборі написано. Да? Ну, ми ж його не воспрінімаєм в то, шо є… Із-за чого не дуріть людей… Не читайте на заборі, а читайте в законі, і не трактуйте так, як вам хочеться, а трактуйте, як закон написаний», – повчав з президії Олег Кіндер, мовляв, по декларації він «чистий» перед буквою закону.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!