Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 7 грудня 2016 р.

ЄВРОПАРЛАМЕНТ ПРИЙНЯВ РОЗГРОМНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ КРЕМЛЯ

Комісія Європарламенту прийняла резолюцію, в якій пов'язала скасування антиросійських санкцій з поверненням Криму Україні.

Отже, пані та панове, Європарламент розставив крапки над «i». Так, на пленарній сесії в Страсбурзі європейський політичний бомонд прийняв резолюцію, згідно з якою зняття з Росії санкцій ЄС можливе лише після відновлення контролю України над Кримом. Все - баста!

А тому, попрошу різного роду політичних шісток з Баварії і вотчини пані Ле Пен особливо не напружуватися в своїх поривах гімнастичного прогину під Кремль, адже без Криму не бачити їм щедрою Россіюшкі як своїх вух. Та й спекуляції на цю тему більш недоречні.

З іншого боку, не забуваємо, в російську Думу надійшла пропозиція від Глави ради директорів Інституту аналізу політичної інфраструктури Євгена Туніка, щодо внесення поправок до Конституції РФ дозволяють відмовитися від проведення виборів парламенту і президента «в період економічного тиску з боку Заходу».

Якщо ж врахувати підсумки на пленарній сесії в Страсбурзі Європарламенту то можна вважати Путіна незмінним лідером Россіюшкі на довгі, довгі роки, поки не закопають!

Адже всі ми прекрасно розуміємо, поки живий Вова з Кримом питання остаточно, політичними методами, вирішено не буде.

І ось виникаємо деяка дилема ... Як довго росіяни зможуть терпіти незмінного лідера і незмінний погіршення економічної ситуації в країні? Чи не волею замислюєшся над тим, а не закопають чи Вову раніше терміну самі ж росіяни?

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!