Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

четвер, 22 грудня 2016 р.

Стало відомо, хто з волинських суддів бере участь у конкурсі до Верховного суду

Хто із волинських служителів Феміди прагне стати суддею Верховного суду?

Стало відомо, які судді з Волині беруть участь у конкурсі до новостворюваного Верховного суду України. 

Перелік оприлюднили у групі "Чесно.Фільтруй.Суд_Волинь" у Фейсбуці

Кандидати на конкурс до новостворюваного Верховного суду від Волині: Ковтуненко Віталій Володимирович; Сіліч Іван Іванович; Стрільчук Віктор Андрійович; Овсієнко Андрій Анатолійович; Ющук Олег Сергійович; Гапончук Віктор Васильович; Сівчук Андрій Євгенович; Костюкевич Олександр Костянтинович; Лесик В'ячеслав Олександрович; Карпук Алла Костянтинівна; Здрилюк Оксана Ігорівна; Киця Світлана Іларіонівна; Русинчук Микола Миколайович

Із 30-го вересня вступив у силу новий закон "Про судоустрій і статус суддів". Відтак ліквідється Вищий господарський суд, Вищий адмінсуд, Вищий спеціалізований суд із розгляду цивільних та кримінальних справ, а вищим судом в Україні стане новостворений Верховний Суд, у складі якого буде не більше 200 суддів, що відвічі менше. 

1 коментар:

  1. Лесик )так це перший корупціонер в судді який буде другим Зваричем і це людина яка проти всього людяного хай любий спитає як він відноситься до Атошніків і як справи фабрикує стид позор!

    ВідповістиВидалити

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!