Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

пʼятницю, 12 травня 2017 р.

Волинський правоохоронець відсидить за ґратами 5 років за вимагання і одержання неправомірної вигоди
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.
Відділом процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих регіональної прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вимагання та одержання неправомірної вигоди за вчинення дій з використанням наданої влади та службового становища слідчим слідчого відділу Луцького відділу поліції головного управління Національної поліції у Волинській області.
Правоохоронець 22 серпня 2016 року був затриманий під час одержання від громадянина 200 доларів США за закриття кримінального провадження.
Рішенням Луцького міськрайонного суду слідчого визнано виним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі  з позбавленням права 3 роки займати посади у правоохороних органах та конфіскацією половини належного йому на праві приватної власності майна. Окрім того, правоохоронця позбавлено звання “лейтенант поліції”.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!