Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

суботу, 1 липня 2017 р.

Секретар міськради пояснила, чому півроку не будували у Ковелі літню естраду

Дуже тривале «затишшя» на одному з пріоритетних будівельних об’єктів Ковеля місцева влада «списала» на заборгованість по зарплаті будівельникам та проблеми із технічною документацією - повідомляє район.КОВЕЛЬ.
«Дана сцена переображається на прохання батьків дітей які там виступали та відділу культури. Так дійсно мали зробити до дня міста але виникли проблеми із заробітною платою будівельників ( так як з нового року вона піднялась) та технічній документації. В звязку зі зміною законодавства дозвола почав видавати Київ, а там про нас забули..... тому тільки на цій неділі забрали дозвіл і відновили роботи», – написала у Facebook секретар Ковельської міської ради Віра Федосюк.
Демонтаж старої літньої естради у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки розпочався наприкінці жовтня 2016 року. Як зазначав тоді міський голова Олег Кіндер, на будівництво нового сценічного майданчика у міському бюджеті було передбачено майже півтора мільйона гривень.
Генпідрядником виступає будівельна компанія «Луцьксантехмонтаж-536», субпідрядниками – РЖКП №1 та КП «Добробут». Саме комунальники виконали демонтаж усіх конструкцій.
Будівельники зводили стіни взимку. Уже з настанням тепла роботи повинні були відновити. Завершити зведення об’єкту планували весною цього року.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!