Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

суботу, 8 липня 2017 р.

На громадських слуханнях ухвалено проекти регуляторних актів

Днями відбулися громадські слухання з обговорення проектів регуляторних актів «Про затвердження «Регламенту розподілу земельних ділянок між учасниками бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, та сім'ями, члени яких загинули під час участі в АТО, для передачі ділянок безоплатно у власність» та «Про затвердження Положення «Про надання земельних ділянок із земель Ковельської міської ради у межах норм безоплатної приватизації для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд» повідомляє офіційний сайт ковельської міської ради.

На розмову зібралися зацікавлені особи, громадські активісти, представники міської влади та засобів масової інформації. Вела захід секретар міської ради Віра Федосюк.
Необхідність прийняття документів обгрунтував начальник відділу земельних ресурсів Вадим Логвінов.
Після виступів учасників слухань  були проголосовані  пропозиції та зауваження. З-поміж іншого рекомендовано викласти в новій редакції підпункти 3 і 5 пункту 1 проекту регуляторного акта «Про затвердження «Регламенту розподілу земельних ділянок між учасниками бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, та сім'ями, члени яких загинули під час участі в АТО, для передачі ділянок безоплатно у власність», а саме :
«3) У разі, якщо учасник антитерористичної операції, який отримав статус учасника бойових дій, скористався правом на безоплатне отримання земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд до моменту прийняття участі в АТО, то для таких осіб правом на отримання земельної ділянки може скористатися один із членів його сім’ї, який має право на безоплатне отримання земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд»;
Відповідно до прийнятих резолюцій громадських слухань вирішено ухвалити запропоновані проекти регуляторних актів з врахуванням пропозицій та зауважень. 
Протягом липня-серпня винести проекти рішень міської ради «Про затвердження «Регламенту розподілу земельних ділянок між учасниками бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, та сім'ями, члени яких загинули під час участі в АТО, для передачі ділянок безоплатно у власність» та «Про затвердження Положення «Про надання земельних ділянок із земель Ковельської міської ради у межах норм безоплатної приватизації для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд» на розгляд сесії.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!