Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

понеділок, 27 лютого 2017 р.

Кіндер і атовці: депутат назвав 5 фактів «напруженості» стосунків між мером і бійцями

Депутат Ковельської міської ради Сергій Кошарук навів факти, які, на його думку, доводять напруженість стосунків між Олегом Кіндером та бійцями.
Про це йдеться в його дописі у Facebook - повідомляє район. КОВЕЛЬ.
Повідомлення публікуємо повністю та без змін:
«5 фактів чому стосунки Олега Кіндера та АТОвців можна назвати, м’яко кажучи, «НАПРУЖЕНИМИ»
Олег Олексійович постійно вимагає у мене доказів того, що він не на боці АТОвців. На думку мера, у нього з ковельськими Героями дуже ПОВАЖНІ та ДОВІРЛИВІ стосунки. А я нібито зводжу наклеп… Гаразд. Тоді пропоную увазі міського голови конкретні факти.
1. Зволікав з наданням земельної ділянки першому загиблому в АТО Олександру Артемуку. («Учасники АТО досі чекають допоки депутати нададуть їм обіцяну землю», «Ковель сьогодні», № 49 від 18 грудня 2014 р.).
2. Неодноразово наголошував, що надавати землю учасникам АТО – це ініціатива Держземагенства і місцева влада до цього стосунку не має. (63 сесія міської ради, перше пленарне засідання, «Жінки та матері учасників АТО поставили владу на місце», «Ковель сьогодні», №47 від 4 грудня 2014 року).
3. Виступав за те, аби надавати АТОвцям земельні ділянки без розробленого ПДП. Натомість уже сформовані земельні ділянки в хороших місцях не проти роздавати невідомим особам. («Ковельрада обманює учасників АТО в питанні землі, – депутати» http://kowel.rayon.in.ua/…/17740-kovelrada-obmaniue-uchasni…), («Земля для учасників АТО «зависла» «у повітрі», «Ковель сьогодні» №40 від 6 жовтня 2016 р.), (http://volyninfo.com/posadovtsyam-meriyi-u-koveli-zakidayu…/).
4. Свідомо не голосував за окремі проекти рішень, якими надавалася земля АТОвцям. (http://artushenko.blogspot.com/2017/02/blog-post_11.html).
5. Підтримував «дерибан» землі на території військкомату. Не вважає за потрібне передавати в безоплатне користування майновиий комплекс Ковельського міського об’єднаного військового комісаріату по вулиці Грушевського, 12 (будівлі, гаражі, асфальтований майданчик разом із обнесеним навколо парканом) задля потреб військових. (http://www.prokovel.com/kovel_2016-698.html),(http://kowel.rayon.in.ua/…/17610-kovelskii-mer-hoche-zrobit…).
І насамкінець пригадаймо 63-тю сесію:
«Мама загиблого вояка вимагає допомогти його родині. Її грубо перервав Кіндер і це викликало обурення присутніх і депутатів. Матері загиблих скочили з місць і хочуть виступити. Кіндер наказав включити мікрофон», - несуться просторами Інтернету онлайн-повідомлення присутніх на місці подій журналістів.
«Згадайте, що ми Вам сказали, коли ми прийшли по допомогу? Ми не знали, де продаються бронежилети, бо їх не купиш в магазинах, – говорить Людмила, дружина учасника АТО, звертаючись до Олега Кіндера. – Ми не знали, де купити каски… Чому коли ми приходили до Поліщука (екс-голова Ковельської райдержадміністрації – авт.), він хоча б морально підтримував. Що ви нам сказали, коли ми звернулися до вас по допомогу? Пам’ятаєте? Скажіть присутнім в цьому залі. Ви нам сказали: «Хіба ж я їх туда посилав?». Я півроку чекала цього моменту, щоб сказати, щоб були хлопці…».

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!